GRATIS verzending vanaf €50.-

Draai uw scherm voor de beste ervaring.Turn your screen for the best experience.

Verzending en retouren

featured-image

Wij bij Eressëa doen ons best om na ontvangst van betaling je bestelling direct klaar te maken.
Bestellingen op di-za voor 16:00 besteld worden doorgaans dezelfde dag nog verstuurd.
Eressëa verstuurt je bestelling via Post NL. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zodra je pakket aan de vervoerder is overgedragen ontvang je tevens een Track & Trace code om je bestelling online te volgen.

Voor verzending binnen Nederland brengen wij € 4.95 in rekening.
Bestellingen vanaf € 50 worden GRATIS verzonden.

Verzendkosten naar België € 6.50
Verzendkosten naar Duitsland € 7.50
Verzendkosten naar Frankrijk € 14.00

Voor verzending naar overige landen:
Neem contact met ons op via [email protected] om de mogelijkheden en kosten op te vragen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Eressëa verstuurt je bestelling op dezelfde dag of de volgende werkdag. Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat het artikel toch niet direct leverbaar is. In dat geval nemen we telefonisch contact met je op om je over de mogelijkheden te informeren.

Kan ik mijn order wijzigen of annuleren?
Ja, je kan jouw order wijzigen of annuleren zolang je order nog niet is verzonden. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons direct op 0182-524014. Eressea rekent geen annuleringskosten.

Hoe verloopt de levering?
De artikelen die je wilt bestellen worden door Post NL afgeleverd op het adres dat je hebt opgegeven. Je kan je zending ten allen tijde volgen via de Track & Trace code die je hebt ontvangen.
De levertijden zijn in de Post.nl app eventueel ook nog aan te passen in de tijd die jou het beste uitkomt. Ook is het mogelijk om een ander afleveradres door te geven.

Retouren:
Als je om welke reden dan ook toch niet blij bent met je aankoop kan je deze binnen 14 dagen na besteldatum aan ons retourneren. Neem altijd eerst contact met ons op via [email protected] of bel ons op 0182-524014. Stuur na overleg het product aan ons terug in de originele staat en originele verpakking. Verzendkosten worden niet terugbetaald en ook de retourkosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Stuur je retourzending naar het volgende adres:

Eressëa
Lange Groenendaal 97
2801 LS Gouda

Zodra je retourzending op dit adres is gearriveerd wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort.